Leer hoe je beter kan Versieren en Flirten én
hoe je je partner verliefd kan houden

Iemand verleiden of versieren is niet makkelijk omdat je regelmatig "ik wil gewoon vrienden zijn" of "ik ben niet klaar voor een vaste relatie" of "ik heb wat meer tijd voor mezelf nodig, maar het ligt niet aan jou" te horen krijgt. En wanneer je verliefd bent doet zoiets pijn.

Flirten, relaties, het is niet makkelijk maar je kan er wel beter in worden als je wil! Kies hieronder je geslacht om specifieke tips te krijgen om beter te versieren én je partner verliefd te houden.

 

versieren en betere relaties voor mannen die een vrouw willen versieren en verleiden versieren en relaties voor vrouwen die een man willen verleiden en versieren
 

Wanneer je echt verliefd bent op iemand, echte liefde, maak je soms foutjes. Kleine foutjes waardoor je plots voelt dat de andere persoon minder of niet tot je aangetrokken is. En dan denk je "ik was toch lief? Ik heb er toch alles voor gedaan?"

Als je nog geen relatie hebt zie je plots dat hij/zij je gevoelens minder beantwoordt dan je verwacht. Dus ga je nog vriendelijker zijn, meer complimentjes geven, meer "hints" geven om je gevoelens te tonen...terwijl dat de sexuele spanning, de aantrekkingskracht letterlijk vernield.

Als je al in een relatie zit, en je voelt dat je partner iets meer afstand neemt. Iets minder op je berichten antwoordt, minder met je wil afspreken, of gewoon minder liefde geeft en toont...wat ga je dan doen? Zelf harder je best doen waarschijnlijk...terwijl ook dat nu net de sexuele spanning en de aantrekkingskracht letterlijk gaat vernielen.

Als je dat wil voorkomen, kies hierboven dan je geslacht zodat je dit kan vermijden.