"Krijg het antwoord op: Waarom wordt ze niet verliefd op mij? Of erger, waarom bleef ze niet verliefd?"

Beluister vooraleer je verder leest even deze intro

 

Dit programma heb ik voor jou gemaakt, tenminste als minstens één van onderstaande voorbeelden je al overkomen is.

- Gebeurde het wel eens dat een vrouw je vertelde dat ze liever je gewone vriendin zou zijn, zonder romantische aspecten... en net terwijl je er zeker van was dat ze je graag had én terwijl je echt wist dat jij lief en goed voor haar zou zijn?

- Ben je ooit al een vrouw kwijtgeraakt aan een ietwat stoutere man? En begreep je echt niet hoe ze daarvoor kon vallen? Of erbij kon blijven?

- Heb je je al eens afgevraagd waarom een bepaalde vrouw niet tot je aangetrokken was? Terwijl je echt alles voor haar deed?

- Ben je al eens een relatie kwijtgespeeld zonder dat je ex een duidelijke reden kon geven waarom het af was? Of misschien gaf ze een reden waarvan je intuïtief aanvoelde dat het dat niet was.

- Was er ooit eens een vrouw tot je aangetrokken, die het dan plots niet meer was en je in de war bracht?

- Heb je ooit al eens een vrouw willen overtuigen dat jij een goede man was voor haar, in de hoop dat ze daardoor tot jou aangetrokken zou zijn?

Als één van die dingen je al overkwam, dan zal je veel aan de cursus hebben. Ik wil je inzicht geven in het spel, in de manier waarop vrouwen denken en tot wat ze echt wel en echt niet aangetrokken zijn.

Je kan dit volledige programma, bestaande uit 5 sessies nu aankopen en via MP3s downloaden.

Vooraleer je dat eventueel overweegt wil ik dat je even nadenkt hoeveel tijd en vooral geld je al verloren bent aan vrouwen waar je uiteindelijk niets van kreeg.

Je kan de 5 sessies beluisteren voor 17 Euro.

Daarnaast is er een 4 weken niet tevreden geld terug garantie. Als jij om één of andere reden vindt dat de cursus geen 17 Euro waard is, dan kan je meteen je geld terug vragen door me een mail te sturen!

Indien je nu meteen wil starten kan je via paypal betalen en je kan meteen aan de links. Klik dan onderaan de pagina op het koop nu knopje met het VISA logo eronder.

Anders kan je ook gewoon per overschrijving betalen. In dat geval mag je me mailen op bestellen@versiercursus.com, waarna ik m'n bankgegevens zal mailen.

Ik wil je zowieso danken voor het vertrouwen en wens je er veel succes mee.

Je coach,
Geert

1- Betaling via PayPal:

2- Betaling via Ideal of Bancontact MrCash:

Klik hier om via je bankkaart of bank te betalen.

 

 

Veelgestelde vragen:

- Waarom is dit zo goedkoop?

De prijs die ik vraag is inderdaad goedkoop. Maar daar zijn 2 redenen voor.

  • 1. Ik wil dat zoveel mogelijk mensen hier gebruik van kunnen maken.
  • 2. Je bent waarschijnlijk sceptisch over hoe een cursus je zal helpen een beter liefdesleven te hebben. Ik weet al wat de impact van de strategieën is. Ik word elke dag naast m'n super vriendin wakker en dat is alleen maar zo omdat ik me "bijgestuurd" heb en m'n oude fouten niet meer maak. Maar jij weet nog niet hoe krachtig het allemaal kan zijn. Vandaar dat de prijs zo laag ligt dat je geen excuus hebt om het niet te proberen :-) Ik gun je een beter liefdesleven!

- Wat gebeurt er wanneer ik bestel?

Wanneer je bestelt krijg je automatisch (bij PayPal en Ideal) of manueel door mij (wanneer je voor overschrijving kiest) toegang tot de cursus. Dat is een pagina, enkel voor klanten, waar je de cursus kan downloaden of online kan beluisteren.

- Hoe werkt de niet tevreden geld terug garantie?

Indien je om één of andere reden niet tevreden bent, dan volstaat het om binnen de 4 weken na je aankoop een mailtje te sturen naar mail@versiercursus.com en me de terugbetaling te vragen. Die wordt binnen de 4 werkdagen uitgevoerd.

- Zijn er nadien nog kosten?

Neen, dit is een eenmalige betaling.

- Hoe kan ik luisteren?

Je kan rechtstreeks via je telefoon, tablet of computer luisteren (te vergelijken met zoals je naar de podcasts luistert). Via een computer kan je de cursus ook downloaden als je dat wil, maar dat is niet noodzakelijk (je blijft toegang hebben tot de cursus).

Indien dit niet duidelijk is of je problemen ondervindt, stuur me dan gerust een mail op mail@versiercursus.com en vertel me even welke foutmelding je eventueel krijgt.

- Hoe kan ik je contacteren?

Je mag een mailtje sturen naar mail@versiercursus.com en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.


Disclaimer: Resultaten verschillen van persoon tot persoon. Ik kan niet iedereen helpen. Relaties en liefde zijn een moeilijk 'doolhof', ik probeer via deze site een overzicht te geven van wat je best wel en niet doet, maar kan natuurlijk niet garanderen dat je bij een bepaald persoon bepaalde resultaten gaat behalen.

 

 

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden