"Krijg het antwoord op: Waarom wordt hij niet verliefd op mij? Of erger, waarom bleef hij niet verliefd?"

Beluister vooraleer je verder leest even deze intro

 

 

- Gebeurde het wel eens dat een man je vertelde dat hij nog niet klaar was voor een relatie? En je begreep echt niet waarom?

- Is de man in je leven ooit beginnen twijfelen? Soms van de ene dag op de andere, alsof hij als een andere man wakker werd, die vergeten was hoe goed jullie het samen hebben?

- Heb je je al eens afgevraagd waarom een bepaalde man niet tot je aangetrokken was? Terwijl je nochtans alles gedaan had wat je kon om hem te verleiden?

- Ben je al eens een relatie kwijtgespeeld zonder dat je ex een duidelijke reden kon geven waarom het af was? Of misschien hoorde je een reden waarvan je intuitief aanvoelde dat dat niet de waarheid was?

- Was er ooit eens een man tot je aangetrokken, die het dan plots niet meer was en je in de war bracht?

- Heb je ooit al eens een man willen overtuigen dat jij een goede vrouw was voor hem, in de hoop dat hij daardoor tot jou aangetrokken zou zijn?

- Heb je je ooit al eens afgevraagd waarom sommige andere vrouwen (vriendinnen bijv.) het zo gemakkelijk hebben me mannen? Altijd al de aandacht krijgen etc, en jij niet?

Als één van die dingen je al overkwam, dan zal je het programma interessant vinden. Ik wil je inzicht geven in het spel, in de manier waarop mannen denken en tot wat ze echt wel en echt niet aangetrokken zijn.

Als je weet hoe een man denkt, waarom een man doet wat hij doet, dan kan je hem een stapje voor zijn en dan ga je controle kunnen nemen over je liefdesleven, zonder altijd in de war te zijn of in onzekerheid te leven.

Je kan een audiocursus downloaden die uit 8 sessies bestaat en 4uur in totaal duurt. De cursus kost 29 Euro en heeft een 4 weken niet tevreden geld terug garantie.

Je voelt het misschien. De bedoeling is dat je de juiste man kan aantrekken, waardoor je je volledig op je gemak kan voelen (met weinig tot geen onzekerheden en twijfels) en volledig kan opgaan in de relatie. Zodat jullie elkaar bewonderen en beide van de relatie kunnen genieten.

DEMO van de cursus

Je kan hier naar een klein stukje uit de cursus luisteren over waarom sommige vrouwen zoveel succes hebben met mannen:

Je kan dit volledige programma, bestaande uit 8 sessies nu aankopen en via MP3s downloaden (die je op je IPOD etc kan opladen).

Vooraleer je dat eventueel overweegt wil ik dat je even nadenkt hoeveel tijd en vooral geld je al verloren bent aan mannen waar je uiteindelijk niets van kreeg.

Je kan de 8 sessies downloaden voor 29 Euro.

Daarnaast is er een 4 weken niet tevreden geld terug garantie. Als jij om één of andere reden vindt dat de cursus geen 29 Euro waard is, dan kan je meteen je geld terug vragen door me een mail te sturen!

Indien je echt nu meteen wil starten kan je via paypal betalen en je kan meteen aan de links. Klik dan onderaan de pagina op het koop nu knopje met het VISA logo eronder. Paypal is van Ebay en volledig veilig.

Anders kan je ook gewoon per overschrijving betalen.

Er wordt NIETS per post verstuurd, niemand anders buiten jij en ik weet dus dat je de cursus kocht en je kan de bestanden of op je pc beluisteren, of op een MP3 speler plaatsen, of op een CD branden.

Ik wil je zowieso danken voor het vertrouwen en wens je er veel succes mee.


Geert

1- Betaling via Ideal, Bancontact or PayPal:

2- Betaling via Overschrijving:

Mail me in dat geval aub op bestellen@versiercursus.com, waarna ik je mijn bankgegevens zal mailen.

 

Veelgestelde vragen:

- Wat gebeurt er wanneer ik bestel?

Wanneer je bestelt krijg je automatisch (bij Ideal en Bancontact) of manueel door mij (wanneer je voor overschrijving kiest) toegang tot de cursus. Dat is een pagina, enkel voor klanten, waar je de cursus kan downloaden.

- Hoe werkt de niet tevreden geld terug garantie?

Indien je om één of andere reden niet tevreden bent, dan volstaat het om binnen de 4 weken na je aankoop een mailtje te sturen naar mail@versiercursus.com en me de terugbetaling te vragen. Die wordt binnen de 4 werkdagen uitgevoerd.

- Zijn er nadien nog kosten?

Neen, dit is een eenmalige betaling.

- Hoe kan ik luisteren?

Je kan rechtstreeks via je telefoon, tablet of computer luisteren (te vergelijken met zoals je naar de podcasts luistert). Via een computer kan je de cursus ook downloaden als je dat wil, maar dat is niet noodzakelijk (je blijft toegang hebben tot de cursus).

Indien dit niet duidelijk is of je problemen ondervindt, stuur me dan gerust een mail op mail@versiercursus.com en vertel me even welke foutmelding je eventueel krijgt.

- Hoe kan ik je contacteren?

Je mag een mailtje sturen naar mail@versiercursus.com en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.


Disclaimer: Resultaten verschillen van persoon tot persoon. Ik kan niet iedereen helpen. Relaties en liefde zijn een moeilijk 'doolhof', ik probeer via deze site een overzicht te geven van wat je best wel en niet doet, maar kan natuurlijk niet garanderen dat je bij een bepaald persoon bepaalde resultaten gaat behalen.

 

 

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden